Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Betaling

BETALING

Vi har en betalingsautomat hvor vi ønsker at alle betaling skal foregå. Denne betjenes med bankkort, VIPPS eller utskrift av faktura. Denne betjenes av deg som pasient og sparer deg for å stå i kø i skranken og lar våre ansatt bruke sin arbeidskapasitet på viktigere ting enn å håndtere betaling (blant annet ekstra bemanning på laboratoriet, bedre bemanning på telefon mv). Dersom du av en eller annen grunn IKKE kan betale med kort, kan vi HELT UNNTAKSVIS håndtere betaling med kontanter. Men du hjelper oss - og dermed dine medpasienter - om du betaler med bankkort.

Terminalen godtar ikke kredittkort, bare vanlige BankAxcept kort og VIPPS.

Selv om du har frikort, er gravid eller er barn under 16 år, og dermed slipper å betale egenandelen, er det en rekke tilleggstjenester og materiell du må betale for. Sjekk derfor uansett betalingsautomaten før du går. Om du ikke kan betale verken med kort eller kontant, se under angående faktura.


FAKTURATJENESTEN.

Vi anbefaler alle våre pasienter om å betale med kort/VIPPS for våre tjenester. Vi innser likevel at det ikke alltid er mulig å få til, blant annet etter telefonkontakt og -konsultasjoner. All vår fakturering og innkreving adminstrereres av Arvato finans. Dersom du ber om å få betale via faktura, samtykker du i at ditt navn, adresse, telefonnummer og  kontaktdato og opplysninger for din kontakt med oss, overføres til Arvato.

Dersom du glemmer å betale på betalingsautomaten før du går, vil det automatisk utferdiges en faktura som sendes hjem til deg fra Arvato. 

Savner du faktura eller er uenig i noe, kan Arvato kontaktes per mail:  kundeservice.no@arvato.com